Estrada

Nakon Kije, fudbaler ponovo u Dušičinom zagrljaju! Voditeljica obnovila vezu sa Milošem! Ne kriju ljubav

Kakav ljubavni trougao!

Kija, Dušica i Miloš - Screenshot

Svi se već duže pitaju da li je voditeljica Dušica Jakovljević zaljubljena i ko je uspio da se domogne njenog srca. Šuškalo se za različite muškarce da su uspjeli da je zavedu, međutim sve je ostajalo na nivou glasine, piše “Srbija Danas“.

Ipak, danas smo saznali ko je Dušičin novi momak.

Voditeljka “Zadruge” je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa, ni manje ni više, nego sa Milošem Dimitrijevićem Čavom! Pored njegovog imena je stavila srce i na taj način potvrdila glasine da se pomirila sa svojim bivšem momkom.

Situacija ne bi bila toliko intrigantna da bivši fudbaler, nakon veze sa Dušicom, nije bio u vezi i sa Kijom Kockar.

Da podsjetimo, iako se skoro dvije godine spekulisalo da je Kija bila u tajnoj vezi s Dušičinim bivšim dečkom, Kija je tek u maju objavila sliku gdje se ljubi sa Milošem Dimitrijevićem. Međutim. jedva je prošlo mjesec dana a fudbaler i pobjednica prve sezone “Zadruge” su raskinuli. Ubrzo su počele da kruže glasine da je prekid usleijdio zbog toga što se Miloš pomirio sa Dušicom.

Detalje raspleta ljubavnog trougla tek očekujemo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh