Estrada

POBJEDNIK ‘ZVEZDA GRANDA’ SE OTROVAO, Marija se odmah oglasila: MUCA OD STRESA; šta se desilo

Ona je danas objavila vlog sa finala na svom jutjub kanalu gde je gledaocima otkrila da se Mahir baš na dan finala otrovao i da mu nije bilo dobro.

Marija Šerifović - Instagram

Kao što smo i navikli, pop pevačica Marija Šerifović redovno objavljuje video zapise na svom jutjubu gdje nam pokazuje kako izgleda njen život i šta radi kada se televizijske kamere ugase.

Ona je danas objavila vlog sa finala na svom jutjub kanalu gdje je gledaocima otkrila da se Mahir baš na dan finala otrovao i da mu nije bilo dobro.

Marija je naglasila da ide kući kako bi mu skuhala supicu, a da je on u tom momentu na infuziji, te je priznala da je počela da muca od stresa.

Izgleda da se sve na kraju dobro završilo obzirom da je Mahir pobjedio, piše “Espreso“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh