Estrada

Jovana Jeremić šokirala regiju novom izjavom o kćerki:Pogledajte šta je sada rekla?!

Sve u vezi sa bivšom voditeljicom Hepija Jovanom Jeremić djeluje problematično – od gostiju koje je zvala u jutarnji program televizije na kojoj je radila, do načina na koji se eksponirala u medijima.

Jovana Jeremić - Screenshot

Međutim, njena najnovija izjava u kojoj je rekla da je djetetu od tri godine davala tablete (kako bi na miru mogla da radi?), još jednom je izazvala šok domaće javnosti.


Kada je objavljeno da je dala otkaz na Hepi televiziji, rekla je potpuno legitimnu stvar, da želi više vremena da posveti svom trogodišnjem djetetu jer, kako kaže, nije stigla da joj se posveti zbog posla. Veliki broj žena u Srbiji mogao bi da se saosjeća sa izrečenim.

Dio o tabletama je, ipak, problematičan.

„Njoj sam uredno davala tablete kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vrijeme sa svojim djetetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje“, rekla je, između ostalog, Jovana Jeremić za „Blic“.

Svaki roditelj može da posvjedoči koliko umije da bude naporno i nezgodno da se žonglira sa obavezama u kući i onima na poslu, ali niko od njih neće reći da je uzeo bilo kakvu tabletu da tako prebrodi krizu i stigne sve.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh