Estrada

“Jesam glup, ali ne toliko” – Pobjednik Eurosonga se oglasio o skandalu čim se vratio u Italiju, evo šta je rekao u prvom intervjuu

Nakon što je Italija pobijedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe Damijan Dejvid pred kamerama konzumirao opijate, a skandalozni snimak preplavio je društvene mreže.

Damiano David - Escxtra.com

Damijan je odmah demantovao navode, da bi potom najavio i da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pjesme Evrovizije.

– Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred cijelom Evropom – rekao je Damijan, prenosi Blic, i nastavio: – I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!

Podsjetimo, Švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, prenio je “Njujork Tajms”. Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa “Maneskin” oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

– Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovdje da predstavimo našu muziku i veoma smo sretni zbog naše pobjede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe “Maneskin”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh