Estrada

Miljković se oglasio nakon navodnog skandala na svadbi sa Lunom! Marko progovorio o svemu – evo šta je istina!

Marko Miljković je nakon venčanja sa Lunom odlučio da se oglasi i demantuje priče o navodnom skandalu koji se desio na svadbi.

Luna Đogani i Marko Miljković - Screenshot

Luna Đogani i Marko Miljković juče su se tajno vjenčali, a ta vijest odjeknula je kao bomba, piše “Informer“.

Marko Miljković je aktivan na društvenim mrežama, te se danas oglasio na svom Instagram profilu i potvrdio da su Luna i on stali na ludi kamen.

– Istina je, stali smo na ludi kamen. Hvala na čestitkama. Nije bilo nikakvih skandala i svađa kako se spekuliše, isključujemo se par dana, jer želimo svoj mir, ali već vam spremamo klip za Sikter Tube, gledamo se – napisao je Miljković na svom Instagram storiju.

Podsjetimo, Luna je navodno bila bijesna na vjenčanju kada je ugledala novinare ispred restorana, a Miljković je, misleći da ih neko snima, pobjesnio i navodno srušio čašu i polio Lunu. Marko se nakon svega oglasio i demantovao ove priče.

Objava Marka Miljkovića – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh