Estrada

“Teško joj je, bila je u agoniji!” – Kija otkrila kako se osjeća Ivana Aleksić zbog javne prevare koju joj je priredio reper!

Kija Kockar zajedno sa Ivanom Aleksić proslavila je njen razvod braka od repera Nenada ALeksića ŠA koji ju je javno prevario u “Zadruzi” sa Tarom Simov. Sada je otkrila i kako se osjećaja zbog javne sramote i kraha ljubavi.

Ivana Aleksić i Kija Kockar - Instagram

Kija je bila Ivanina podrška od samog starta, dok se u rijalitiju tek naslućivalo da su Tara i Ša postali previše bliski, te da bi to moglo prerasti u javnu aferu.

Pjevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o svom prijateljstvu sa Ivanom Aleksić, ali i otkrila kako se reperova žena osjećala tokom agonije koju je proživljavala prethodnih mjeseci:

-Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! Ne planiramo da osnujemo nikakvu grupu (smijeh), planiramo da budemo srećne i zadovoljne, što dalje od toksičnih muškaraca. Mi smo bile od početka u kontaktu, čule smo se mjesecima i razgovarale satima, a kada se sve ovo desilo, prvi put smo se snimile i uslikale zajedno. Jako mi je drago što se razvodi, zaslužuje mnogo više. Mijenjaju joj se osjećanja, ima trenutaka kada joj je i teško. Lakše joj je od kada je saznala, jer je bila u agoniji, sada bar zna na čemu je – kaže Kija za Objektiv.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša početkom godine ozvaničio je vezu sa Tarom Simov, koju su započeli u rijalitiju “Zadruga”, za to vrijeme njegova supruga, sa kojom je 7 godina u braku, javnu prevaru gledala je putem tv ekrana, prenosi “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh