Estrada

Istina nakon 16 godina: Evo zašto su se razveli Bojan Karić i Jelena Karleuša, Karićeva sestra otkrila detalje

Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića vjenčali su se 23. septembra 2004. godine. Na vječnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u “Vili Jelena” sklopili i građanski brak, poslije čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine. Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, kćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pjevačice i prisjetila se kako je on okončan.

Jelena Karleuša - Screenshot

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

– Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

– Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude – smatra Danijela Karić.

Bojan se dvije godine kasnije oženio Mašom Nikolić, a pjjevačica se 2008. godine udala za fudbalera Duška Tošića

Kada se 8. juna 2008. pjevačica Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh