Estrada

Kćerka Đoleta Đoganija završila je fakultet, a tek da vidite kako izgleda

Đole Đogani otac je četvero djece.

Đole Đogani - SrbijaDanas.com

U prvom braku sa bivšom suprugom Slađanom Delibašić dobio je dvije kćerke Silviju i Marinelu, a u aktuelnom braku sa Vesnom Đogani sina Adriana i kćerku Lauru, prenosi “Novi“.

Đogani se neko vrijeme bavila muzikom. Snimila je nekoliko pjesama, a onda se povukla iz medija. Rodila je kćerku, kojoj se posvetila u privatnom životu, a što se posla tiče radi u struci. Silvija je završila školu za vaspitača, a u vrtiću njene majke Slađe radi kao vaspitačica.

Druga Đoletova i Slađina kćerka Marinela takođe je htjela da krene estradnim putem. Prije nekoliko godina učestvovala je u “Iks Faktoru”, a nakon učešća u ovom takmičenju ona se povukla u medijsku ilegalu.

Diplomirala je prije dvije godine na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu, a onda našla posao u ovoj oblasti.

Kćerka Đoleta Đoganija – Screenshot

Kćerka Đoleta Đoganija – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh