Estrada

Nekad je bila najpopularnija pjevačica u Srbiji : Onda je zadesila velika tragedija i napustila je scenu,nabacila kilograme

Hitove Elme Sinanović su svi znali, nije bilo proslave koja je mogla da prođe bez neke od njenih pjesama, a onda se u jeku popularnosti povukla sa javne scene.

Posvetila se privatnom životu i odgajanju kćerke. 2018. godine je ponovo odlučila da se vrati muzici, snimila je album, ali ju je zadesila velika tragedija. Njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo je nakon duge i teške bolesti. Smail i Selma 1997. godine dobili su kćerku Huliju, a pjevačica nerijetko na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije sa nasljednicom za koju mnogi kažu da je ista ona.

Elma je bila popularna, ne samo zbog svojih pjesama, već i zbog atraktivnog izgleda i mada se za sve ovo vrijeme dosta promijenila i nabacila koji kilogram, mnogi komentarišu to da i dalje izgleda prelijepo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh