Estrada

Jelena Karleuša: ‘Sram vas bilo što me pljujete, bolja sam riba od JLo!’

Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina…, poručila je pjevačica

– Naravno da ste svi licemjeri. O tome da sam ja daleko bolja ‘riba’ od Jennifer Lopez i nekih desetak godina mlađa da i ne govorim. Sve strano nam je top, a domaće pljujemo… Ali u kojoj bih ja rupi života bila kad bih slušala što mi Balkan ima za reći – kaže bijesna Karleuša.

– Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina… Mene te brojke i ti parametri za seljake ne zanimaju – poručuje pjevačica.

https://www.instagram.com/p/CNxq1QKhr7N/?utm_source=ig_web_copy_link

Inače, po medijima joj se spočitavalo da kopira Jennifer Lopez u oblačenju. Dok se ona prepira s obožavateljima i “hejterima”, njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem (36) i dalje je upitan. Iako negiraju preljube i probleme, dok Duško igra u Turskoj, ona je s kćerima Atinom (12) i Nikom (11) u beogradskoj vili. Jelena često ističe kako su njezine kćeri divno odgojene, imaju odlične ocjene u školi i uzorne su.

– U kući sam majka, nisam u scenskom kostimu. To što ja imam svoj posao nema veze s tim kakva sam majka niti to mene određuje. Mogu vam samo reći da su moje cure ponosne na mene – rekla je, prenosi 24sata.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh