Estrada

Sprski ugostitelj uhapšen u Beču: Pao sa 5 kg droge! Mnoge zvijezde nastupale u Predragovom restoranu!

Predrag Barnić (43), srpski ugostitelj koji u Beču drži poznati restoran, uhapšen je sa više od pet kilograma dr.ge i oružjem, saznaje Kurir!

ekskluziva

U Barnićevoj kafani, koja je jedna od najpopularnijih u glavnom gradu Austrije, održavale su se proslave i vjenčanja gastarbajtera, a ovdje su nastupale i brojne estradne zvijezde iz Srbije, među kojima i Radiša Trajković Đani, Dejan Matić, Rade Kosmajac, dok je program svojevremeno vodio i glumac Dragan Marinković Vijest o hapšenju srpskog ugostitelja, inače rodom iz Smedereva, prenijeli su i austrijski mediji.

– Policija je dugo sumnjala na gazdu da se bavi preprodajom n.rkotika. Potom su krenuli u akciju. Tajni agent policije se predstavio kao kupac i došao je u lokal s namjerom da kupi k.kain. Za to vrijeme cijeli kraj bio je blokiran – navodi Hojte.

Srbin nije ni slutio šta mu se sprema.

– Najprije su u restoran ušli muškarac i žena, Barnićevi saradnici, koji su ponijeli veću količinu k.kaina. Potom je došao “kupac”, kom je Srbin predao dr.gu, a u tom momentu su u lokal uletjele specijalne jedinice austrijske policije Kobre – prenosi Hojte.

Potom je počela filmska potjera za Barnićem.

– Vlasnik restorana, kod kog se nalazio paket s k.kainom, počeo je da bježi. Popeo se na krov i pokušao da se otarasi dr.ge. Bacio je paket, koji je završio završio u oluku – opisuju mediji dramatičnu policijsku akciju u Beču. Pored Barnića, u akciji su privedeni i njegovi saučesnici, muškarac i žena iz Crne Gore.

– Policija je zaplijenila 2,3 kilograma k.kaina, 3,5 kilograma m.rihuane, 5.300 eura u kešu, “kalašnjikov”, dva pištolja marke “glok i “bereta”. Srbin se tereti za trgovinu dr..gom i oružjem, ali i za prijetnje policiji – navodi Hojte.

Kako saznajemo, Srbi su šokirani Barnićevim hapšenjem.

– Nisu ni slutili da je n.rko-diler i da se u njegovom lokalu prodaje dr.ga. Ovo je mjesto okupljanja i brojnih proslava ljudi iz cijele bivše Jugoslavije. Neki strahuju da bi mogli biti dovedeni u vezu s tim. Veliki broj Srba, ali i poznatih ličnosti iz svijeta estrade, sporta, biznisa i glume, posjećuje ovu kafanu. Kod Predraga Barnića je nastupalo pola naše estrade.

– On je objavljivao slike s poznatim pjevačima iz Srbije koji su pjevali u njegovom lokalu i hvalio se tim poznanstvima na društvenim mrežama, kao na primjer sa Radišom Trajkovićem Đanijem, koji je u restoranu redovan – navodi naš izvor i dodaje da su se na spisku pjevača koji su nastupali u restoranu, što se može vidjeti i na stranici ovog lokala, i Dejan Matić, Rade Kosmajac…

Inače, uhapšeni ugostitelj nema legalnih papira.

– On ima samo srpsko državljanstvo, a neki od lokala se vode na ime njegovih prijatelja – tvrdi izvor. Barnić je trenutno u pritvoru, a prije toga se branio ćutanjem. Nakon hapšenja Predraga Barnića ispostavilo se da je za njim na snazi nalog za hapšenje u Srbiji i Španiji,piše Ekskluziva

Policija sumnja da je ovo međunarodna banda, a da je ugostitelj bio vođa. Istraga je počela 2019. zbog trgovine dr.gom – pišu mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh