Estrada

Šou se nastavlja: Zavirite u novi krug “Zvezda Granda”

Večeras počinje emitovanje petog kruga najpolularnijeg takmičenja “Zvezde Granda”. Mnogi su ovo dugo iščekivali, a ono što vam zasigurno možemo reći je da će biti spektakularno.

Zvezde Granda - Grand.online

Pri samom snimanju mediji su se okupili u želji da saznaju sve o žiriju. Kako su proveli slobodno vrijeme, u kakvim su odnosima i šta nas očekuje u novim krugovima, prenosi “Grand.online“.

Vidno raspoloženi, članovi se pozdravljaju i prepričavaju svoje dogodovštine sa raspusta, a očigledno je i da su nedostajali jedni drugima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh