Estrada

Drage kolege, zar ovakvog da me pustite? Nikola Rokvić nezadovoljan izgledom

Pjevač Nikola Rokvić posvetio je pažnju svom izgledu, a sada se na svom Instagram profilu prisjetio kako je nekada izgledao.

Nikola Rokvić - Ekskluziva.ba

Niame, on je zaključio da je imao ozbiljne transformacije, a sudeći po komentaru, pjevaču se nekadašnji stajling koji je nosio nikako ne dopada, pa je usput iskoristio priliku i da se dobro našali na svoj račun. Duga kosa i brada daleka su Rokvićeva prošlost, zbog koje se danas grohotom smije, prenosi “Express tabloid“.

Drage kolege, niste bili kolegijalni. Pa, zar ovako da me pustite da izađem? – našalio se Nikola na svoj račun uz emotikone koji plaču od smijeha.

Opasku na pjevačev komentar: “Oprosti mojoj mladosti. Mislim da mi je ipak najbolje D’Artanjan fazon… Puštam opet kosu”, reagovala je i njegova majka Slavica, koja je ostavila simpatično mišljenje.

Ti si majci uvijek lijep. Ljepši – napisala mu je ona.

Nikola Rokvić – Screenshot

Nikola Rokvić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh