Estrada

GORAŽDANKA U “ZVEZDAMA GRANDA”: Melisina haljina nije bila adekvatna

Melisa Alihodžić prošla je u nastavak takmičenja, a povela se rasprava o njenom stajlingu. Posebnu zamijerku imala je Marija Šerofović za Melisu i dizajnersku haljinu koju joj je odabrala Karleuša.

expres

Melisa je jedna smjerna djevojka, djevojčica koja ne može još uvijek da ponese ovakvu haljinu. Ja bih se snašla bolje od nje – dodala je, a takmičarka je rekla da je haljina odlična i da joj se dopada.

Bosanac je imao kratko izlaganje, prvi nastup ocijenio je kao mlak, dok je za drugu takmičarku rekao da je pjevački bila loša.

– Glasao sam za tebe samo zbog pritiska, ali pjevački onako. Suviše si mlada za tu haljinu jer tvoja ramena ne mogu to da nose, izgledaš malo uštinuto – rekao je Bosanac,piše Express

Jelena je stala u odbarnu svoje takmičarke.

-Melisa, govorila sam da držiš ramena unazad. Imaš predivnu haljinu, izgledaš kao milion dolara, a na kraju sam morala da vičem “Budi JK”. Zvijezda treba da izgleda, da pjeva i da se ponaša – zaključila je Jelena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh