Estrada

Hasan Dudić u teškom stanju zbog korone: Pjevač hitno smješten u bolnicu, priključen na kiseonik!

Hasan Dudić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i smješten je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usljed komplikacija zbog virusa korona.

Hasan Dudić - Kurir.rs

Kako je za Kurir rekla njegova menadžerka Nataša Gluhović, pjevačevo stanje se naglo pogoršalo i trenutno je priključen na kiseonik.

– Hasan je bio na kućnom liječenju od Kovida 19, ali juče mu je bilo jako loše pa smo ga odveli u bolnicu. Ljekari su rekli da je stanje jako loše. Trenutno je na kiseoniku, prate njegovo stanje pa će na vrijeme reagovati za sve što treba. Njegov sin Miki Dudić i ja smo cijelu noć bili u bolnici, jako smo uplašeni – kaže Gluhovićeva. prenosi “Ekskluziva“.

Ona dodaje da Dudića zovu prijatelji iz cijelog svijeta i nude pomoć i podršku.

– Kako on ne može svima da se javi, zamolio je mene da se obratim medijima i da kažem o čemu se radi. Posebno bih se zahvalila Saneli Šaulić, kojoj je Hasan stric, i njenom suprugu Bati Mirkoviću koji nam mnogo pomažu u ovom trenutku – zaključila je Hasanova menadžerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh