Estrada

Luna Đogani se sjetila veze s oženjenim Slobom: “Šta da vam kažem, bila sam klinka”

Sada znam da za sve postoji vrijeme i mjesto i da moraš da budeš svjestan posljedica svojih postupaka – rekla je Đogani.

Luna Đogani - Screenshot

Luna Đogani se, odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na YouTubeu, osvrnula na prvu sezonu “Zadruge”, koju je obilježila njena veza s tada oženjenim Slobom Radanovićem.

Luna, koja je danas u sretnoj vezi s Markom Miljkovićem, je otkrila je šta sada misli o svom ponašanju u rijalitiju, gdje je bila ljubavnica Slobe Radanovića, koji je tada bio u braku s Kijom Kockar.

– Kad sam bila mlađa, mislila sam da emocije sve opravdavaju. Šta da vam pričam, sve ste već gledali. Sada znam da za sve postoji vrijeme i mjesto i da moraš da budeš svjestan posljedica svojih postupaka – rekla je Đogani.

– Ništa ne treba raditi po svaku cijenu, a posebno ne pod izgovorom ‘Zaljubila sam se’, a ja to ranije nisam prakticirala. Bila sam klinka koja je sve svoje loše postupke opravdavala emocijama – dodala je Luna, koja sada s vjerenikom Markom čeka kćerku, prenosi “Expresstabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh