Estrada

Bijesna mašina, David se pohvalio luksuznim automobilom: Šta vozi poslije raskida s Anom Korać

Bivši zadrugar i bivši dečko Ane Korać, David Dragojević oglasio se na svom Instagram profilu i pohvalio se svojim pratiocima da je kupio novi automobil.

Ana Korać i David Dragojević - Screenshot

Naime, David je objavio fotografiju, pozirao je pored auomobila, a osmijeh nije skidao sa lica, pa se moglo primijetiti da je zadovoljan, prenosi “Novi“.

– Batana u zdravlja da te služi – pisalo je u poruci.

Inače, Ana Korać i David Dragojević započeli su ljubavnu vezu pred kamerama u rijaliti programu “Zadruga”. Prošle godine su krunisali svoju ljubav i vjeridbom te su imali planove da se vjenčaju nakon što se situacija sa koronavirusom smiri i epidemiološke mjere dozvole proslave.

Međutim, nedavno je kao bomba odjeknula vijest da su Ana i David raskinuli. Biljana Dragojević, Davidova majka, se nedavno oglasila pa otkrila detalje njihovog odnosa. Istakla je da joj je veoma žao što su se razišli i da vjeruje da će doći do pomirenja ukoliko su emocije među njima dovoljno jake, piše “Informer”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh