Estrada

PRELIJEPE POPUT BLIZNAKINJA: Dragana Mirković pokazala sestru Dušicu, ona je njena desna ruka

Pjevačica na društvenim mrežama često dijeli svoj privatni život, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu sestri čestitala rođendan njihovom zajedničkom slikom na osnovu čega su mnogi zaključili da imaju sličnosti

Dragana Mirković - Novosti.rs

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica, a iako je dugi niz godina na estradi, malo ko zna kako zapravo izgleda njena sestra.

Pjevačica na društvenim mrežama često dijeli svoj privatni život, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu sestri čestitala rođendan njihovom zajedničkom slikom na osnovu čega su mnogi zaključili da imaju sličnosti.

Dušica Krumov je Draganina desna ruka i na televiziji poznatog para u Srbiji obavlja sve važne poslove kada oni to nisu u mogućnosti. Dragana joj u potpunosti vjeruje i može da se osloni na nju,piše expresstabloid.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh