Estrada

Pjevač se oženio nakon samo sedam dana veze, a nedavno je zbog svoje supruge umalo zaplakao u emisiji

“Imao sam više sreće nego pameti.”

Aco Pejović - Novosti.rs

Popularni pjevač Aco Pejović u sretnom je braku sa suprugom Biljanom više od 20 godina. On je, gostujući u jednoj emisiji, svojevremeno otkrio da se oženio kao vrlo mlad ali ono što je najviše šokiralo jeste priznanje da je stupio u brak nakon samo sedam dana veze.

Aco Pejović – Screenshot

– Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga što možda moja generacija tada nije. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – otkrio je pjevač.

Aco Pejović – Senzacija.ba

Biljana i Aco su roditelji tri kćerke, Marije, Ive i Magdalene.

Pjevač je nedavno u teškoj ispovijesti pred kamerama pričao i o teškom periodu kroz koji je prošao zbog zdravstvenih problema koji su snašli njegovu suprugu.

– Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Ljekar koji je vodio nju na operaciju je zvao moju djecu da je vide jer bi to možda mogao da bude posljednji put – pričao je Aco, vidno potresen.

Pejović je naveo da je imao potrebu da bude sa svojom djecom.

– Nekako sam osjećao potrebu da budem sam sa klincima. Sjednem sa njima, zagrlim ih i kažem: “Možemo da ostanemo bez mame, ali…” – rekao je pjevač, koji je umalo zaplakao pred kamerama, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh