Estrada

Snimak Darka Lazića iz kola napravio pometnju na društvenim mrežama: Kakav je to bijeli prah?

Folker Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim ponašanjem, a ovoga puta pometnju na društvenim mrežama izazvala je njegova objava na Instagramu.

Darko Lazić - Screenshot

Naime, popularni pjevač je objavio video iz automobila kako bi snimio dio pjesme koju je slušao u automobilu, ali mnogima je zapao za oko jedan detalj, dok je pjesma ostala u drugom planu.

Korisnici društvenim mreža primijetili su da se na pregradi pored mjenjača nalazi “bijeli prah”, aludirajući na jednu vrstu n..kotika.

“Darko, Darko, kakav je to bijeli prah?”, “Okej, šta je ovo?”, “Da nije vanilin šećer, zasladili kola, hahahah”, “Šta ga napadate, neka radi šta hoće, ako nešto radi – sebi radi”, pisali su neki korisnici društvenih mreža.

Podsjetimo, folker je nakon saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u oktobru 2018. godine javno govorio da mu je d..ga uništila život jer su mu tom prilikom u krvi pronađeni tragovi n..kotika.

– Došao sam sa sela u veliki grad, živio sam sam, nisam bio pod nadzorom roditelja, pa sam radio šta sam htio. Jednostavno sam bio van kontrole. Na sve to sam ‘osjetio lovu’, a nisam imao pojma o životu. Mislio sam da je zlato sve što sija. Nije imao ko da me zaustavi. Poletio sam, ali sam se na vrijeme spustio. Povukao sam ručnu i sada mi je mnogo bolje u životu – ispričao je Lazić jednom prilikom.

– Njima ću jednog dana morati da objasnim da je tata pogriješio i da je dr..iranje najgora stvar koju sam mogao da uradim. Ne plašim se da će oni krenuti mojim stopama, jer ću dati sve od sebe da ih drugačije vaspitam. Vodiću računa o njima, stalno ću ih nadgledati i usadiću im prave vrijednosti u životu. Trudiću se svim silama da u tome uspijem. Ma siguran sam da oni neće biti kao njihov otac, već mnogo bolji – kazao je na temu djece, piše “Telegraf“.

Darko Lazić – Screenshot

Darko Lazić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh