Estrada

Oglasila se majka pjevačice i sve priznala: “Moja kćerka je bila sa ženama”

Pjevačica Rialda Karahasanović trenutno je učesnica “Zadruge 4”, gdje je otpočela vezu sa manekenom Kenanom Tahirovićem, a budući da mnogi govore da su zapravo oboje naklonjeni istom polu, te da im je veza samo paravan, pjevačicina majka odlučila je da se oglasi ovim povodom.

Rialda Karahasanović - Screenshot

Nema rasprave o orijentaciji moje kćerke. Ona voli muškarce, a dokaz za to je njen odnos sa Kenanom – započela je za “Alo” Rialdina majka Sabrina i nastavila:

Rialda je pravila ispade tokom puberteta. Eksperimentisala je sa ženama, ali ništa od toga nije bilo trajno ni ozbiljno. Takvih odnosa više nema, nju žene sada ne zanimaju.

Kako navodi, njenak ćerka je ušla nespremna u rijaliti za razliku od mnogih iskusnijih igrača, koji uopšte nisu naivni. Ona se osvrnula i na činjenicu da Jovana Tomić Matora u posljednje vrijeme ima simpatije ka njenoj kćerki.

Moja Rialda je i dalje naivna. Očigledno mora da kroz život ide težim putem, ne bi li naučila neke lekcije. Što se Matore tiče, ona kao iskusni rijaliti igrač, iskušava moju kćerku. Rialda se njoj i još nekim ljudima ispovijeda, a oni koriste njenu dobrotu i nastane haos – ističe Sabrina i dodaje da jedva čeka da njena kćerka izađe iz “Zadruge”.

Sve će se iskristalisati kada oni izađu iz “Zadruge”. Ne znam da li njihova veza ima budućnost. On je pristojan momak, lijepo vaspitan i bila bih sretna kada bi oni nastavili svoj emotivni odnos poslije rijalitija – rekla je Rialdina mama i dodala da bi željela da u rijalitiju pobjede Kenan ili njena kćerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh