Estrada

OGLASIO SE ADVOKAT DRAGANE MIRKOVIĆ, PJEVAČICA ZAPREPAŠTENA: Ponavlja samo jednu rečenicu

Nakon informacije da je džip “mercedes” koji je juče dovezen u dvorište SBPOK vlasništvo Dragane Mirković, oglasio se pjevačicin advokat i otkrio istinu.

– Citirane informacije, kao i one sadržane u samom naslovu teksta nemaju nikakvo utemeljenje u istini. Moj vlastodavac, ni njen suprug, niti bilo ko od njihovih rođaka, nema nikakvo vlasništvo, ni posredno, ni neposredno nad vozilom u spornom članku – priča advokat i dodaje:

– Dragana Mirković je užasnuta i duboko povrijeđena spornim člankom. Štaviše, zaprepašćena je odsustvom savjesnosti, marljivosti i stručnosti novinara koji su, očigledno, u stanju da, zarad pukog senzacionalizma i banalnog koristoljublja, dovedu nju i njenog supruga u potpuno neodgovarajući i neistinit kontekst.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh