Estrada

Film o tragičnom životu slavne pjevačice: Bila je najveća zvijezda na svijetu, a onda je krenuo sunovrat!

Imala je svijet na dlanu.

Britney Spears - Screenshot

Objavljen je trejler za novi dokumentarni film o životu Britni Spirs, pod nazivom “Framing Britney Spears”.

Film u produkciji Nujork Tajmsa govori o usponu pjevačice, pa sve do njene borbe da joj se vrati pravo da sama donosi odluke o svom privatnom i poslovnom životu.

Kad se doznalo da njen otac upravlja cijelom njenom imovinom, ali i u njeno ime donosi sve privatne i poslovne odluke zbog jedne kratkotrajne hospitalizacije na psihijatriju iz 2008. godine, društvenim mrežama je počeo da se širi #FreeBritney pokret iza kojeg stoje njeni obožavaoci. Ta je inicijativa za cilj imala da ukaže na zavjeru protiv njihove omiljene pjevačice, ali i da vrši pritisak na sudove da razmotre odluku o starateljstvu.

I poslije nekoliko novih održanih ročišta, Britni Spirs i dalje ne smije sama da donosi svoje odluke, ali o njenom slučaju nastavlja da se priča.

“Trejler izgleda obećavajuće. Nadam se da će ovo iznijeti na svijetlo prave probleme s kojima se Britni bori i da će donijeti pravdu ovom pokretu”, “Moramo znati da ona nije jedina koja se suočava s takvim problemom. To mora da prestane”, “Ne mogu da dočekam da ovo pogledam. Nadam se da će se znati istina”, samo su neki od komentara.

Film će na platformi Hulu biti dostupan za gledanje od 5. februara, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh