Estrada

40 dana od smrti Džeja Ramadanovskog: U javnosti prvi put Adilov i Anin sin, pogledajte kako izgleda unuk Džeja Ramadanovskog

Na beogradskom Novom groblju danas je održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pjevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra.

Džej Ramadanovski - Screenshot

U Aleji zaslužnih građana, na Džejevom grobu danas su se okupili njegovi najmiliji – kćerke Marija i Ana, joj je došla u pratnji svog supruga, pjevača Adila Maksutovića, bivša supruga Nada, kao i Andrijana, žena sa kojom je pjevač živio posljednjih godina. Pomenu legendarnom pjevaču prisustvovao je i njegov blizak prijatelj i kum Zoran Jagodić Rule, kao i pjevač Stevan Anđelković, piše “Telegraf“.

Nakon što su se porodica i prijatelji okupili, na groblju imam je obavio vjerski obred.

Tokom molitve, kćerke Marija i Ana trudile su se da budu pribrane, a uz Anu je bio i njen sin Adrijan (7), Džejev stariji unuk.

Porodica Džeja Ramadanovskog – ATA IMAGES

Porodica Džeja Ramadanovskog – ATA IMAGES

Porodica Džeja Ramadanovskog – ATA IMAGES


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh