Estrada

Era Ojdanić sad prodaje stoku, bavi se poljoprivredom: Čekajte da vidite šta oblači sad, drugi čovjek

Dok se većina estrade od izbijanja pandemije koronavirusa bori za golu egzistenciju, pjevač Era Ojdanić promijenio je zanimanje.

Era Ojdanić - Damir Dervišagić

On se pravovremeno preusmjerio na stočarstvo, tačnije na prodaju prasića i koza.

Ja sam uvijek razmišljao za 10, 15 godina unapred, ne daj Bože šta biti može. Eto vidite, promenio nam se život preko noći. Kako je tako je, moramo se boriti, ja sam uvijek bio i ostao veliki optimista“, naveo je Ojdanić za “Kurir” televiziju.

Narodni pjevač ne krije da mu prijaju život na seoskom imanju, uz životinje, baštu i druge blagodeti.

Mi smo navikli na sve, izdržaćemo. Na imanju imam i da jedem, pijem, gdje da spavam, nije mi hladno, ali nisam sretan čovjek zato što mnoge moje kolege nemaju za hljeba“, objašnjava on.

Niko mu nije tražio pomoć, ali ga hvala jer je na vrijeme razmišljao šta može da snađe ljudski rod. Sa Erom smo razgovarali o kovidu koji je preležao, ali i o mogućoj ženidbi nekog od tri generacije Ojdanića: oca, sina ili unuka.

Era Ojdanić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh