Estrada

Oglasio se Rialdin otac potresnom porukom, napisao samo ovu rečenicu: A jeste li znali ko je on? Objavljena slika

Do Amira Karahasanovića, oca Rialde Karahasanović, dolaze i neki negativni komentari kada je učešće pjevačice u “Zadruzi” u pitanju.

Rialda Karahasanović - Screenshot

Otac zadrugarke je apelovao na svoje prijatelje na mreži “Facebook” da Rialdi budu podrška i da je ne osuđuju.

Nemojte ljudi Rialda mi je suza u oku, bori se za sebe ko i mi svi. Podržite je, dijete je ona – poručio je Amir na svom profilu.

Objava Amira Karahasanovića – Screenshot

Rialda Karahasanović je pomenula u Zadruzi da je njen otac muzičar.

Amir Karahasanović je ugledni muzičar iz Sarajeva. Interesantno je da je Amir prije više decenija u bendu “Sarr E Roma” zamijenio Harisa Džinovića, koji je do tad bio vokal ovog benda.

– 1987. godine sam došao u “Sarr E Roma” i nastavio sa braćom Pavlović do 1992. godine, a nastavili smo 1997. godine. Snimili smo pet albuma i radili smo zajedno 20 godina – otkrio je Rialdin otac.

Amir sada nastupa kao solo, tačnije nastupao je do epidemije virusa korona, a nada se, kada prođe kriza koja je pogodila cijeli svijet, da će ponovo moći da se posveti svojim nastupima i druženju sa publikom. I ne samo to. On planira uskoro da publiku obraduje novim pjesmama, prenosi “Novi“.

Amir Karahasanović – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh