Estrada

Suzana Jovanović pokazala kćerku koja je prava ljepotica: Popovićeva mezimica blista, ne zanima je estrada, već fakultet

“Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče”.

Suzana Jovanović i Saša Popović - Kurir.rs

Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović ne voli da se eksponira u medijima, a sada je njena majka podijelila fotografiju sa njom i mnogi komentarišu da je Aleksandra izrasla u pravu ljepoticu, prenosi “Srbija danas“.

Naime, Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji.

Ona nije kao druge djevojke, a to dokazuje i podatak da 18. rođendan nije željela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša samo jednom pričao.

– Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je željela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obilježi taj dan. Mi smo jako lijepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče – rekao je tada Saša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh