Estrada

“Uobražena je, a godinama pjesmu nije snimila” – Komšije Ane Sević ne žele da šute! Tvrde da ona nema zanimanje i da stalno zvoca

Pjevačica se uselila kod Danijela Nedeljkovića, a susjedi ovog para kažu da im nova komšinica na prvi pogled nije pobrala mnoge simpatije.

Ana Sević Danijel Nedeljković - Blic.rs

S druge strane, tu su i oni koji je doživljavaju kao dobru majku, ali se pitaju šta je sa njenom karijerom.

Pjevačica Ana Sević s verenikom Danijelom Nedeljkovićem, zajedničkom kćerkicom i kćerkom Lorenom koju ima sa Darkom Lazićem život je otpočela u mirnom kraju Beograda, u domu u kojem njen izabranik već neko vrijeme stanuje. Sam kraj u neposrednoj blizini ima vrtiće, škole i parkove, te se čini da je idealan za djecu, a komšije ovog para kažu da Nedeljkovića izuzetno cijene i poštuju.

– Danijel je naš komšija dugo godina, fin je i kulturan. Anu rijetko viđamo, tek odskoro je tu, ali djeluje nadmeno. I kada je počelo da se piše da su zajedno, meni nije bilo jasno ko je ona. Pjevačica ili voditeljka? Niti sam je čula da pjeva, niti vidjela da vodi emisiju. Znam samo da je žena nekog pjevača bila – priča komšinica, a starija gospođa koja je sa njom šetala dodaje:

– Viđala sam je uveče kada je dolazla kod Danijela, često je nešto zvocala. Tako djeluje kao da stalno nešto zamjera, priča tako i mlatara rukama. Mislila sam da je viša, u prirodi je baš niska. Znam da je poznata, ali ne znam šta joj je tačno zanimanje, znam da je bila u “Zvezdama Granda”. Nije loša, ali ne smatram da treba o njoj da se piše jer nema zanimanje.

Anini novi susedi ističu da je posvećena nasljednici, te da ne sumnjaju da će i drugu kćerkicu odlično vaspitati.

– Danijel je divan dečko, nju ne znam kakva je, ali je i ne viđam. Tokom trudnoće je izlazila da prošeta uglavnom sa kćerkom. Djeluje da je dobra majka, to je sve što mogu reći – kaže gospođa koju smo sreli, a riječi hvale za malenu Lorenu imala je susjetka iz zgrade u kojoj su se Danijel i Ana nastanili:

– Ana je posvećena maloj Loreni, djevojčicu često viđamo napolju, vesela je, vaspitana i razdragana. Djeluje da malena voli Danijela, prihvatila ga je, često mu da ruku kad je vodi u parkić. Tokom drugog stanja Anu nismo sretali, sigurno se odmarala više. Ne kafeniše s komšijama, pravo da vam kažem, živim tu u zgradi i nismo se ni upoznale još uvijek.

Svratili smo do obližnje prodavnice, ali radnica se iznenadila kada je čula da je Sevićeva u njenom komšiluku:

– Nisam je viđala, kod nas ne pazari. Pravo da vam kažem, niko je nije ni spomenuo, evo od vas čujem da se tu doselila.

Kako djeluje, Ana Sević od obaveza tokom drugog stanja nije imala vremena da se upozna s komšijama, ali zato susjedi nisu štedjeli riječi hvale za njenog partnera Danijela, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh