Estrada

DRAGANA MIRKOVIĆ ODUSTALA OD DVORCA, VRATILA SE U PORODIČNU KUĆU: Pogledajte gdje sada živi, UNUTRAŠNJOST JE SVE IZNENADILA

Kako Scandal saznaje, Dragana Mirković ipak neće da živi u dvorcu koji nekoliko godina unazad restaurira. Shvatila je da joj više prija vila u elitnom dijelu Beča gdje žive samo poznati i aristokratija, a u kojoj je otpočela život sa Tonijem i zajedno je sa njim izgradila i opremila.

Dragana Mirković - Instagram


– Draganina vila u luksuznom kraju nadomak Beča je zaista velelepna građevina. Sastoji se od dva prostrana sprata i opremljena je namještajem Versace, a kupatila su ukrašena Swarovski kristalima, međutim, nije njoj to presudno. Pa i dvorac je autentičan za period iz kog potiče, nije to za Gagu uopšte bitno, ona je samo za sve u životu regaovala srcem, pa je tako donijela i ovu odluku da za sada ne žive u dvorcu. Shvatila je da je vila koju su ona i Toni opremili i podigli mjesto koje je njihov autentični dom – kaže izvor blizak pjevačici za Scandal,piše Blic.

– Tu je gajila djecu, dočekivala rodbinu i prijatelje, slavila praznike… Tu je ona toplina koja se tiče njihove porodice i to je ono što je i nju i Tonija navelo da prelome i za sada se vrate tamo da žive. Nedavno sam baš vidjela da je Gaga sve spremila i za praznike. Okačila je na stori na Instagram sliku jelke koja je visoka od poda do plafona drugog sprata vile i zaista je prelijepa. Mnogo sam srećna što je Dragana srećna i što uživa sa porodicom u sitnim zadovoljstvima – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh