Estrada

Potresan potez Džejeve kćerke samo 20 dana poslije njegove smrti

Pjevačka legenda, Džej Ramadanovski, preminuo je 5. decembra, a sada je njegova kćerka Marija Ramadanovski odlučila da uradi veliku stvar za svog oca.

Džej i Marija Ramadanovski - Screenshot

Samo 20 dana nakon njegove smrti, smogla je snage i zapevala njegovu čuvenu pjesmu “Teško je živjeti”. Prije mjesec dana ovu pjemu zajedno su izveli u njegovom posljednjem gostovanju u emisiji.

Ona je mnoge dotakla svojom emocijom u glasu na snimanju jednog televizijskog programa posvećenog njenom ocu, a sada je priznala da joj to nije nimalo lako palo, prenosi “Informer“.

Smogla sam snage da otpjevam tu pjesmu “Teško je živjeti” koju sam pjevala prije samo mjesec dana sa tatom u emisiji, a sad je pjevam za njegovu dušu u emisiji posvećenoj zapravo njemu. Šta sve čovjeka zadesi u životu, a da toga nije ni svjestan! Za mog najvoljenijeg tatu – napisala je Marija na svom Instagramu.

Poslušajte kako je otpjevala:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh