Estrada

Zavirite u dvorac Dragane Mirković – Sve pršti od luksuza, a tek da vidite šta je obukla! svaki Detalj ostavlja bez daha

Pjevačica Dragana Mirković je okitila svoj luksuzni dom, pa video snimak objavila na svom Instagram profilu i odmah se pohvalila.

Dragana Mirković - Instagram

Pjevačica se ne libi da potroši pozamašnu svotu novca kako bi njen dom izgledao u skladu sa svjetskim trendovima.

Mirkovićka je prije samo nekoliko dana pokazala kako izgleda unutrašnjost njenog doma, a danas je oduševila pratioce i jednim novitetom.

Dragana je objavila svoju fotografiju na društvnoj mreži Instagram, na kojoj u novogodišnjoj pidžami pozira pored predivno ukrašene jelke.

Inače, u pozadini se može vidjeti i jedan dio njenog luksuznog dvorca Ebenfurta nadomak Beča. Takođe, poznato je da njena vila oduše luksuzom, ali je sve urađeno sa stilom. Ipak, pjevačica ne voli često da dijeli fotografije iz svog doma i pokazuje intimu, ali ovog puta napravila je izuzetak, piše “Kurir“.

Dragana Mirković – Screenshot

Video možete pogledati OVDJE.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh