Estrada

Sandra Rešić boluje od podmukle bolesti

Zadrugarka Sandra Rešić je jedna od onih koja se bori kao lavica u rijaitiju i konstantno je izložena stresu koji može da je košta zdravlja!

Sandra Rešić - Instagram

Naime, pjevačica krije godinama da ima problema sa štitnom žlijezdom, kao i da joj ne gine operacija ako ne prestane da se izlaže stresu. Da sve bude gore, uslovi u Bijeloj kući nisu adekvatni za njenu dijagnozu, što je utoliko gore po njeno zdravlje.

Sandra ne voli o tome da priča i nikada javno nije voljela o tome da govori koji zdravstveni problem ima. Ona je prije nekoliko godina otkrila da ima problema sa štitnom žlijezdom i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim liječenjem. Osjećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila ljekarima. Ubrzo joj dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se prilično ali su joj ljekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava savjeta i tako su je i smirili – kaže Sandrina drugarica i dodaje:

Za sada nije potrebna operacija i to tješi i Sandru i njenu mamu Slavicu. Pored toga što se bori sa štitnom ona je oštetila i jetru, a vjerovali ili ne sve od prekomjerne količine koka-kole koju je konzumirala. Srećom, kada je riješila da smrša, riješila je da prestane da pije gazirane sokove, i tada je obnovila jetru – završava Rešićkina prijateljica, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh