Estrada

Sjećate li se? Povukla se sa scene udala za šeika, sada je njegova 23. žena: Javila se iz Dubaija i otkrila kako živi

Pjevačica Alma Tucaković je 2014. izjavila da se udaje za šeika i da se neće vraćati pjevanju. Od tada, gubi joj se svaki trag.

Alma Tucaković - Twitter

Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma za magazin “Express 201”.

Ova bosanska pjevačica je ispričala i da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gdje je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubijeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – rekla je Alma tada koja je poznata po hitu “Bezobrazno”.

Alma Tucaković – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh