Estrada

I dalje pomisli na Slobu – Trudna Luna iznenadila sve: Šta je otkrila o Marku sa kojim čeka bebu

Nakon Slobe sreću je pronašla kraj Marka, sa kojim čeka dijete.

Luna Đogani - Screenshot

Luna Đogani čeka prvo dijete sa vjerenikom Markom Miljkovićem, ali njena veza iz Zadruge 1, sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, i dalje nije zaboravljena.

Bivša učesnica rijalitija priznala je da i ona često pomisli na bivšeg dečka, koji je sa njom varao tada još uvijek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Neizbježno je da pomislim na njega, jer on iskače iz frižidera. Ali daleko od toga da ga volim ili da mi nedostaje”, rekla je Luna, koja se osvrnula i na vezu sa Markom, sa kojim je već duže vrijeme sretna.

Pomišljala sam na to da je Marko bio sa mnom samo da bi pobijedio u rijalitiju, ali kada smo izašli iz “Zadruge”, počela sam da mu vjerujem 100 odsto”, priznala je.

Budući da je u drugom stanju, kod svake trudnice neizbježne su promjene raspoloženja i izraženije emocije, pa tako i kod Lune.

Kad se nekad pogledam u ogledalo, pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu”, izjavila je Đoganijeva, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh