Estrada

Prava momčina – Sin Natalije i Sanija Trik FX-a je san svake djevojke, ali postoji jedan problem

Jedan od najpopularnijih denserskih parova na estradi posebno je ponosan na svog sina Dejana, koji je slika i prilika svog poznatog oca.

Natalija i Sani Trik FX - Screenshot/Instagram

Ovaj mladić nije odlučio da pođe stopama svojih roditelja, ali je, kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mjestu njegovom životu, prenosi “Pulsonline“.

On je posebno aktivan u teretani, gdje je uspio da iskleše nadmoćno tijelo prekriveno mišićima, a često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram dijeli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vježbanjem.

Najzanimljivije od svega je to što je Dejan prije samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promijenio način života i uspio da izvaja tijelo kojim može da parira najpoznatijim svjetskim modelima. Iako je možda san svake devojke, on je u sretnoj vezi sa prelijepom brinetom Marijom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh