Estrada

DONATELLA VERSACE NE LIČI NA SEBE: SVAKU NOĆ SPAVA U ZAMRZIVAČU KAKO BI ZADRŽALA MLADOLIKOST

Italijanska modna dizajnerica Donatella Versace (65) dobro je poznata po istančanom ukusu.

Donatella Versace - Hayat

Sve mora biti na svome mjestu. Uvijek brine o onome što će odjenuti, a sada uređuje svoj dom.

U ovom predblagdanskom raspoloženju mnogi su već okitili bor, a neki to trenutačno rade. Donatella je pokazala kako je ona dekorirala bor. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji pored bogato ukrašenog bora, s puno lampica. Ispod njega je stavila i kutije s poklonima.

Odlično i jedinstveno – pohvalili su je pratitelji u komentarima. A osim božićnog drvca, mnogi su komentirali i izgled šefice modnog carstva. Poručili su joj kako predivno izgleda, no nekima nije promaknulo njezino lice. Mnogi se slažu kako Donatella više ne liči na sebe, prenosi “Hayat“.

A za sve su zaslužne plastične operacije u koje se počela upuštati 90-ih. Redovno ide na tretmane botoksom, jer ne podnosi bore. Tvrdi kako joj je, osim lica, cijelo tijelo prirodn

Versace se užasava starenja, no od tolikih operacije lice joj izgleda deformirano. Prije nekoliko godina izjavila je kako svaku večer spava u zamrzivaču kako bi zadržala mladenački izgled.

Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanulu put da nikad ne izbjegava sunce iako od pretjeranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarjelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh