Estrada

“NISAM ZNALA DA JE HTIO…” – Aleksandra Mladenović konačno progovorila o krahu ljubavi sa Šabanovim sinom

Aleksandra Mladenović raskinula je šestomjesečnu vezu sa sinom Šabana Šaulića, Mihajlom, navodno, jer nije željela da se uda za njega.

Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić - ATA IMAGES

Navodno, dok pjevačica smatra da je mlada za taj korak, Mihajlo želi da se oženi i dobije dijete, a zbog drugačijih pogleda na budućnost, za njih je najbolje rješenje bilo da se raziđu.

Prije veze sa zvezdom “Granda” Mihajlo je bio vjeren, ali je i ta veza doživjela krah, na iznenađenje mnogih, pa i njegove porodice. Prijatelji su mislili da će Aleksandra ipak biti ta, jer su se lijepo slagali, ali njihova razmišljanja su ih razdvojila. Rastali su se bez skandala i ostali u normalnim odnosima.

Aleksandra se našalila kad je čula pitanje:

Ju, nisam znala da je htio da se oženi mnome! — kroz smijeh je rekla pjevačica za “Kurir“, a onda se uozbiljila i prokomentarisala raskid sa Šaulićem:

Šalu na stranu, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Ostali smo u korektnom odnosu. Svako vodi svoj život, evo ja sam u svom selu, spremamo slavu. Znate da o toj temi nisam pričala u javnosti, a i moj stav je da o svom ljubavnom životu ne govorim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh