Estrada

Nećete vjerovati svojim očima: Viki Miljković uhvaćena bez šminke

Folk pjevačica Viki Miljković svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Dragan Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem, a kada ne radi i ne snima emisije nema ni traga od glamura i scenske šminke.

Viki Miljković - Kurir.rs

Paparaco ju je uslikao u parku u „Beogradu na vodi“ gdje stanuje dok razgovara na telefon, a u prvi mah gotovo da je nismo prepoznali.

– Viki sa Tašketom i sinom često dolazi u park koji je u neposrednoj blizini njenog doma, uživa u suncu i svježem vazduhu, rekreira se. Doduše, više se rekreira njen nasljednik, čak i suprug, koji redovno vježbaju i trče, dok ona nadgleda i završava obaveze preko telefona. Odvoji se od njih kako ih ne bi ometala pa dugo razgovara i šeta.

– Uvijek je bez šminke, u patikama i duksu, nekom sportskom izdanju, djeluje da nema komplekse i ne brine da bi neko baš tako mogao da je uslika. Potpuno je drugačija od one Viki koju smo navikli da viđamo na malim ekranima, uvijek dotjeranu – otkriva izvor, piše “Blic“.

Viki Miljković – RAS


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh