Estrada

Sreli se Anabela Atijas i Sloba Radanović?

Nakon što su zakopali ratne sjekire na imanju u Šimanovcima, Anabela Atijas i Sloba Radanović su se navodno sreli i van rijalitija.

Anabela Atijas i Sloba Radanović - Screenshot

Podsetimo, tokom trajanja treće sezone spomenutog TV formata, u kom je pjevačica bila učesnik a Sloba gostujući pjevač na jednoj žurki, Anabela mu se izvinila pred kamerama, poručivši da je na taj način “pronašla svoj mir”.

Ipak, kako tvrdi izvor “Sveta”, njih dvoje su se navodno sreli i van “Zadruge”, a u pitanju je potpuna slučajnost.

– U pitanju je privatna škola na Novom Beogradu. Sin Slobine vjerenice Jelene (prim.aut. Đuričanin) i Anabelina kćerka (prim.aut. Blankica, iz razvedenog braka sa Andrejom Atijasom) su školski drugari, a kada je bio prijem prvaka, oni su se sreli na svečanoj ceremoniji – ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik.

– Djeca se dobro slažu, druže se međusobno, kao i sa ostalim vršnjacima i nemaju pojma o širem kontekstu. Dešavalo se da Luna (prim.aut. Đogani) pokupi sestricu iz škole, ali, koliko znam, nije se susretala ni sa Slobom ni sa Jelenom, baš kao što je i pjevač dolazio sa izabranicom po njenog sina, ali desit će se i taj susret jednom.

– Znate kako kažu, svijet je mali. Svima je u školi zanimljiva ta priča i slatka, ništa zlurado ili zlonamjerno – zaključio je izvor koji radi u spomenutoj školi, prenosi “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh