Estrada

Evo kako se vjerenik ponaša prema trudnoj Ani Sević

Ana Sević sitno broji do porođaja, a njen vjerenik Danijel Nedeljković se ne odvaja od nje.

Ana Sević Danijel Nedeljković - Blic.rs

Par se našao na meti paparaca jednog dnevnog lista, a tom prilikom im je zapalo za oko da Danijel Anu dovozi i odvozi do željenih destinacija, te da uvijek izlazi iz kola kako bi joj otvorio vrata automobila i pomogao da izađe iz istog.

Danijel je stalno uz Anu. On se nervira jer zna koliko Anu pogađa to što Darko (prim.aut. Lazić, bivši suprug) javno laže da mu je branila da viđa kćerkicu Lorenu. Bijesan je što pjevač nervira njegovu trudnu vjerenicu, pa se trudi da je opusti i da joj da maksimalnu podršku – ispričao je izvor “Hit Informera“.

On je bukvalno uvijek tu za nju i Lorenu. Vodi je u vrtić, čuva je, hrani, igra se sa njom. Mislim da je Ana konačno pronašla muškarca kakvog zaslužuje – zaključio je izvor.

Podsjetimo, Sevićeva je donijela odluku da “presavije tabak” i tuži Lazića čim se porodi…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh