Estrada

Teški dani / Uspio je da je posvađa sa rođenom sestrom i roditeljima: Tanja Savić otkriva još tužnih detalja o suprugu Dušanu

U tom trenutku nije uspjela da shvati da sve to radi namjerno, a ona se udaljavala od porodice.

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

Pjevačica Tanja Savić svakodnevno otkriva nove detalje o svom odnosu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, a sada je priznala da je uspio da je zavadi i sa rođenom sestrom i roditeljima, piše “Glossy“.

“Uspio je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da mi rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi”, rekla je Tanja.

“Uvijek je jedan od postulata da te izoluje, sve drugarice nisu dobronamjerne, roditelji su koristoljubivi, drugovi te stalno muvaju, niko nije dobar za tebe, samo on, onda si ti izolovana i radi šta hoćeš, jer nemaš svoj krug podrške”, navela je Snežana.

Tanja se u emisiji prisjetila i kako je počela njena ljubav sa Dušanom, koji je tada za nju bio najbolji muškarac na svijetu.

“To je bilo prelijepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, odmah se osjetila hemija, odmah smo pravili djecu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživjela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lijepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa”, izjavila je pjevačica u emisiji “Magazin In”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh