Estrada

Milica Todorović hitno operisana: Radila je ovo 5 puta dnevno i ugrozila život, ako i vi to radite odmah prestanite

Osam godina sam stavljala kapi za nos 5, 6 puta dnevno i napravila haos – objasnila je Milica i rekla da nije željela da joj ljekar mijenja oblik nosa.

Milica Todorović - Blogspot

Milica Todorović godinama je važila za jednu od rijetkih pjevačica na domaćoj sceni koja nije imala nijednu estetsku intervenciju, ali je ipak priznala da se nedavno obratila hirurgu. Milica se, prije nego što je otkrila koja je operacija u pitanju, prvo našalila i rekla da je stavila silikone, a potom je priznala o čemu se radi.

Operisala sam nos. Ranije sam pričala da mi je drug još u školi polomio nos glavom, ali ja sam sebi napravila problem kapima za nos. Osam godina sam stavljala kapi za nos 5, 6 puta dnevno i napravila haos – objasnila je Milica i rekla da nije željela da joj ljekar mijenja oblik nosa.

Čak sam mu rekla da mi malo ostavi moju grbu. Voljela sam svoj stari nos – ispričala je pjevačica u emisiji kod Ognjena Amidžića, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh