Estrada

OTKRILA I TEŠKU STRANU SVOG ŽIVOTA: Emina Jahović bježeći od paparazza zamalo izbjegla udes

Smeta joj kada kažu da je sponzoruša, a ona je stekla dovoljno da ima za lagodan život

Emina Jahović - Telegraf.rs

Dok gledamo sav luksuzni sjaj oko popularne Emine Jahović niko ne pomisli da je ova atraktivna mlada žena preživjela mnogo stresnih momenata u svom životu.

Nimalo nije bilo lako upoznavati porodicu Sandalovih, uklopiti se u turske običaje, učiti jezik, no ona je to sve na svojim sitnim i nejakim plećima podnijela herojski, uz svaku pohvalu. Stoga ne čudi njena ljutnja i uvrijeđenost kada čuje da je ona kao borbena i ostvarena žena neovisno o svom bivšem suprugu Mustafi Sandalu, sponzoruša.

Ona je dovoljno stekla za lagodan život i lijepu budućnost tako da joj apsolutno ne treba ničija sadaka. Nedavno je kazala da je neminovno kao medijska i poznata ličnost da susreće razne ljude, većinom tog nekog dobrostojećeg kalibra jer se kreće u takvim krugovima.

Posebno bi istakla teškoću svog života vezanu za paparazze. Oni joj zagorčavaju život i kaže nerijetko je izbjegavajućih ih sa vozilom izbjegla i slijetanje s puta ili saobraćajni udes. Dešavalo se da dobije i udarce u toj svoj gužvi.

Razumije svačiji opis posla ali ljudski obzirno sa druge strane, prenosiExpress


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh