Estrada

Svi vrište od smijeha, ovo je najveći blam Sanje Kužet ikada – Svi premotavaju emisiju, suze da krenu na oči

U ovosedmičnoj emisiji “Zvezde Granda Specijal” voditeljici Sanji Kužet se omakao lapsus koje sve u studiju nasmijao do suza.

Sanja Kužet - Blic.rs

Tokom kviza u kom učestvuju gosti emisije, jedno od pitanja bilo je da se nastavi stih pjesme Željka Šašića “Gori more, tope se planine”, a nakon tačnog odgovora Sanjin kolega Siniša Medić upitao je da li joj se svidjela ova numera.

O, pa da. Ja sam se istopila k’o more, k’o slanina“, rekla je Sanja, a potom su svi u studiju prasnili u smijeh.

Slanina? Gori more, tope se slanine“, našalio se Medić pjevajući Šašićev hit, a kad je skontala šta je rekla i sama voditeljka je počela da se smije, piše “Grand.online“.

“Pa slanina se topi. Šta hoćeš? Da je bar neko opjeva u pjesmi”, s osmijehom je odgovorila Kužet, a njena koleginica Vesna Milanović dodala je da je očigledno umor učinio svoje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh