Estrada

Kovačević ovako više ne izgleda! Pojavio se prošle nedelje u emisiji i svi se pitaju – ŠTA SI URADIO SA LICEM?

S vremena na vrjeme domaću javnost šokiraju transformacije poznatih žena na javnoj sceni uslijed redovnih i preteranih estetskih zahvata na licu, a ovog puta je u fokus – jedan muškarac!

Saša Kovačević - Instagram

Naime, na Instagramu i Tviteru već nekoliko dana kruži kolaž dijve fotografije pjevača Saše Kovačevića – jedne sa početka karijere, a druga je iz emisije u kojoj je pevač gostovao prošle nedelje, prenosi “Zena Blic“.

Korisnici Tvitera su bili saglasni da je pjevač radio botoks na čelu jer više nema bore koje do skora imao.

Srpski ljepotan ih više nema. Zapravo obrve su mu podignutije nego inače, a neki misle da je pored botoksa radio i filere u jagodicama.

“Desili su se steroidi”, “Fileri su se desili”, “Tužno”, “Blam”, “Ne verujem da je u pitanju estetska hirurgija, bar ne deluje tako. Prije će biti da čovjek “ružno stari


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh