Estrada

Rihanna imala saobraćajnu nesreću

Svjetski popularna pjevačica Rihanna je prije nekoliko dana doživjela saobraćajnu nesreću.

Rihanna - Instagram

Kako javlja TMZ, pala je s električnog skutera i zadobila lakše tjelesne povrede.

Naime, kako su prikazale paparazzi fotografije nakon nemilog događaja, pjevačica je zadobila masnice i ogrebotine na licu. Trenutak nepažnje rezultiralo je jakim padom, a njen glasnogovornik je otkrio kako se ona osjeća.

“Rihanna se sad osjeća dobro. Izgleda gore nego što jest. Pala je sa skutera i ogrebala lice. Srećom, nije bilo težih posljedica”, rekao je njen glasnogovornik.

Rihana – Profimedia

Inače, nakon što su fotografije procurile u javnost, mnoge je na trenutak njeno lice vratilo u prošlost, kada je javnosti pokazala što joj je napravio bivši dečko Chris Brown.

Podsjećamo, sve se to dogodilo 2009. godine, kada su Chris i Rihanna prekinuli zbog njegovog nasilnog ponašanja. Iako je od toga prošlo 11 godina, priča je to koja se i dalje prepričava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh