Estrada

KIJINA MAJKA UŠLA U ZADRUGU, OGLASIO SE SLOBA RADANOVIĆ: Evo šta je poručio o njoj, OSTAVIT ĆE VAS U ČUDU, ovo nismo očekivali

Jedno od najvećih iznenađenja Zadruge 4 jeste učesnica Nadica Zeljković, majka pobjednice prve sezone ovog rijalitija i pjevačice Kristine Kije Kockar.

Pjevač Sloba Radanović prokomentarisao je ulzak bivše tašte u rijaliti i za Kijinu mamu je imao samo riječi hvale.

– Ona je inteligentna žena, mislim da će se snaći i izboriti za sebe. Ona zna sa ljudima, cijeli život je sa ljudima, ne sumnjam da će uspjeti da se snađe. Ona ima svoje razloge zbog čega je ušla – rekao je Sloba u emisiji “Premijera”.

Podsjetimo, tokom prve sezone Zdaruge Sloba je zpočeo vezu sa Lunom Đogani, nakon čega se na imanje u Šimanovcima uselila njegova zakonita žena Kija.

Tokom trajanja rijalitija Radanović i Đoganijeva su raskinuli, a čim su izašli u spoljni svijet Kija i Sloba su se razveli.

Iako Kija i Sloba više nisu u kontaktu, pjevač je javno pohvalio majku svoje bivše supruge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh