Estrada

ON JE NOVI ČLAN ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA! SAŠA POPOVIĆ DOVEO VELIKO IME: Svi ga dobro znate! Tek će sada biti HAOS

– Ja sam direktor muzičke produkcije Granda. Imaću tri osnovne uloge za sada. Prva je da ispred produkcije uvodim 120 novih takmičara koji će se boriti za svoje mesto u “Zvezdama Granda”. Druga je da podižem nove platforme koje će da okupljanju najveće talente Balkana, a treća stvar je da oni koji pokažu potencijal da njihove karijere od početka usmerim u pravom smjeru – objasnio je Aleksandar Milić MIli koga su čanovi žirija lijepo dočekali.

Saša Popović - Blogspot

Saša Popović objasnio je da će se sa prvih pet epizoda nove odnosno stare sezone završiti treći krug, a onda će se u četvrtom sve promijeniti.

– Ove nedjelje imamo tri dana audicije onih kandidata koje sam pozvao, a koji su se prijavili online. Mili će da izabere 120 novih kandidata koje će on da sprema i da vodi ispred produkcije.Tih 120 kandidata će biti izazivači starim kandidatima. Znači u svakoj emisiji imaćemo osam parova, odnosno osam starih i osam novih kandidata. Jedan od novih izaziva starog i ako ga pobedi u glasanju ulazi u četvrti krug, a ako ga ne pobedi odmah ispada. S tim što stari kandidati ne mogu da ispadnu jer su već došli u četvrti krug – objasnio je Saša Popović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh