Estrada

Lepa Brena na jahti stigla u Hrvatsku: Hospitalizirana,menadžer otkazao sve nastupe?!

Među onima koji su ovog ljeta odlučili doći na odmor u Hrvatsku je i Lepa Brena.

Trenutno je na Mljetu, a na društvenim mrežama podijelila je nekoliko snimki prirodnih ljepota u kojima uživa.

“Dužnost mi je obavijestiti vas da je Lepa Brena jutros doživjela nesreću. Krećući u Makarsku, gdje je trebala održati dva rasprodana koncerta večeras i sutra u diskoteci Petar Pan, Brena se teško ozlijedila.

Ozljede su teške, slomljene su joj obje ruke, a Brena je hitno hospitalizirana i u tijeku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu. Apeliram na medije da u ovom teškom trenutku za obitelj Živojinović i sve njezine suradnike pokažu razumijevanje. Kasnije, tijekom dana, javnosti će se obratiti i šef kirurgije bolnice u Lovranu s više informacija.

Ovim putem vas obavještavam da su sve aktivnosti Lepe Brene otkazane do daljnjeg”, priopćio je tada njen agent Vedran Strukar,kako prenosi Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh