Estrada

Svi bruje o Topalkovoj kćerki, a jeste li mu vidjeli ženu: I ona je prava ljepotica

Danima unazad domaći mediji bruje o luksuznom životu koji vodi Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka.

Milan Topalović Topalko - Expresstabloid.ba

Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova… Sve ono što je vezano za to… – ispričao je Milan za “Kurir“.

Umije lijepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pjevačica. To je gorak posao.

Da, i moja žena je pjevačica, ne kažem ja… Al’ mi smo iz nekog prošlog vremena, govorim o sadašnjem vremenu. Ovo moderno, to priča – zaključio je Topalović.

Kako izgleda njegova supruga možete pogledati na narednoj fotografiji:

Milan Topalović Topalko – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh